Du er i fokus

Jeg finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten.

Om Osteopati

Om Osteopati

Osteopaten har som målsetning å finne årsaken til pasientens symptomer. Dette gjør osteopaten ved å undersøke hele kroppen – ikke bare der smertene befinner seg.

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag som bygger på detaljert anatomi og fysiologi – samt forholdet mellom sirkulasjon og drenasje. Det benyttes ulike tøyninger, muskel-energi-, mobilisering- og manipulasjonsteknikker "knekking".

Behandling

Hva behandles

Kan oppsøkes ved følgende smerter i muskler og ledd:

  • Rygg, bryst og nakkesmerter
  • Skulder, albue og håndleddsmerter
  • Hofte, kne, ankel og fotsmerter
  • Hodepine, svimmelhet, balanseproblemer og kjevesmerter
  • Bekkensmerter og andre plager i forbindelse med svangerskap
  • Funksjonelle plager hos spedbarn
  • Akutte- og belastningsrelaterte plager
  • Idrettsskader

I tillegg til dette kan en osteopat oppsøkes ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager, fordøyelsesbesvær, halsbrann og sure oppstøt, tung pust og pustebesvær.

Gjennomføring

Samtale

En grundig samtale

Osteopaten starter med en samtale om deg og din sykehistorie. Her er det viktig at du med egne ord beskriver dine smerter og plager.

Undersøkelse

Undersøkelse av hele kroppen

Basert på samtalen vil osteopaten undersøke de områdene i kroppen som er nødvendig.

Behandling

Behandling

Kroppen tilpasser seg til enhver tid indre og ytre stressfaktorer, både fysiske og mentale. Det vil si at en feilfunksjon et sted kan bidra til smerter et annet sted. Osteopaten vil finne denne sammenhengen og behandle deg.

SANPREET SINGH, Osteopat D.O, MNOF SANPREET SINGH, Osteopat D.O, MNOF

Hvem er jeg?

Sanpreet Singh ble ferdig utdannet osteopat i 2017 fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Utdanningen består av en bachelorgrad i osteopati og en ettårig videreutdanning.

Singh har spesielt stor interesse ovenfor pasienter med kroniske nakkesmerter, korsryggsmerter, hodepine, migrene og andre stressrelaterte plager. I tillegg er behandling av ulike revmatiske tilstander og smerter knyttet til slitasje i skulder, kne og hofte av stor interesse.

Osteopat Singh arbeider med alle typer muskel- og skjelettlidelser. Han har en helhetlig tankegang ovenfor sine pasienter og bruker mye tid på oppfølging og dialog.

Singh er født og oppvokst i Drøbak og har tidligere vært aktiv fotballspiller i Drøbak/Frogn, Fredrikstad Fotballklubb og innehar kamper for Norges U-landslag i fotball.

Bestilling

Time kan bestilles gjennom nettbooking. Det er også mulig å booke per telefon eller e-post.

Første time: Kr 590,-

Oppfølgende time: Kr 550,-

Bestill time